سخنان رحیمپور ازغدی در بین جوانان هیئتی مشهد
اولین مجلس عزاداری برای امام حسین علیه السلام را یزید گرفت
رحیمپور ازغدی: اسلام آنقدر مهم است که حضرت محسن که هیچ خود امام حسین علیه السلام هم باید در راه اسلام فدا شود. |
به گزارش خبرنگارمهر، دکتر رحیم پور ازغدی در جمع جوانان هیئتی آستان قدس رضوی در محرم امسال سخنرانی کرده که متن سخنان وی در پی می آید:
عزاداری اعم از مداحی و مرثیه خوانی کار بزرگی است که هیئت های مذهبی به عنوان نهاد اجتماعی در جهان اسلام و تشیع انجام می دهند. حرکت بی نظیری است. شما در تمام ادیان و مذاهب دیگر چیزی شبیه این نهاد که بحث هیئتهای مذهبی و مداحیها و مرثیه خوانی و احیاء و حفظ فرهنگ عزاداری است به این شکل نمی بینید. باید اسمش را معجزه گذاشت.
بیش از هزار سال شیعه اهل بیت علیه السلام به قول امروزی ها همیشه اپوزیسیون بوده و تحت فشار و تعقیب و سرکوب و شکنجه و محرومیت و محدودیت بوده و از زمان بنی امیه تا اکنون اسم سید الشهدا و اهل بیت علیهم السلام رابردن، جرم بوده است زیرا دشمنان میدانستند وقتی اسم ایشان مطرح شود، پشت سرش فرهنگش مطرح می شود. آنوقت خیلی از افراد و خیلی چیزها زیر سوال قرار می گیرند.
از متوکل که قبر سید الشهدا را به آب بست و قبل از او خود اموی ها تا همین الان که اربعین می شود شیعیان در این مراسمات منتظر شهادت هستند و دشمنان، آنها را ترور می کنند. چرا از زیارت ابی عبدالله و اهل بیت علیهم السلام می ترسند؟ این فرهنگ از زمان خود بنی امیه شروع شد یعنی این خط از یزید شروع شد. تا قبل از یزید هر نوع زیارت پیغمبر و اهل بیت علیهم السلام به خصوص زیارت سید الشهدا را بدعت و کفر و شرک می دانستند. برای اینکه بگویند ما خدا و اسلام و پیغمبر را قبول داریم به شرط اینکه خودمان(بنی امیه و بنی عباس) اسلام را تفسیر کنیم. پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم دیگر رفته است.
معاویه گفت شما تقدیر الهی را قبول دارید؟ همه گفتند بله قضا و قدر الهی حکم صریح قرآن است. مبنای فکری مسلمانان است. گفت بسیار خب، من قسمت و تقدیر شما مسلمانانم. خدا مرا برای شما تقدیر کرده هر کس به من اعتراض کند به تقدیر الهی اعتراض کرده است. از همین جا تفسیر به رای شروع شد. لازمه اش این بود که ارتباط قرآن و اهل بیتعلیه السلام را قطع کنند و گفتند اهل بیتی معنی و وجود ندارد. خدا است و رسولش را فرستاده و قرآنی آورده و ما دیگر به کسی کاری نداریم. چرا از زیارت و عزاداری می ترسیدند؟ برای اینکه بیش از هزارسال است همین روضه خوانی و مداحی و مرثیه خوانی و عزاداری پرچم سیدالشهدا و اهل بیت علیهم السلام را بالا نگاه داشته است.
دنیا تعجب می کند که هزار و اندی سال است آنها جوری گریه می کنند که انگار سید الشهدا همین امروز به شهادت رسیده است. چرا از این اشکها می ترسند؟ برای اینکه یک حرکت سیاسی و عبادی مثل نماز جمعه است. کربلا اگر سیاسی نبود این اتفاق نمی افتاد. تفکیک امام حسین علیه السلام از سیاست و مبارزه نادرست است. پس هر کس تلاش کند عزاداری را تبدیل به مسئله ای شخصی و تاریخی کند که هزار و اندی سال قبل اتفاق افتاد و ما داریم برای کسانی که دوستشان داریم از باب عواطف شخصی گریه می کنیم این فرهنگ تشیع و اهل بیتی نیست. آنهایی که امام حسین علیه السلام و عزاداری و هیئت را از عدالت و توحید جدا می کنند آگاهانه یا نا آگاهانه به ابی عبدالله خیانت می کنند. اگر ابی عبدالله داعیه سیاسی نداشت هرگز کشته نمی شد.
اولین روضه غیر سیاسی را هم یزید برای امام حسین علیه السلام گرفت. گفت من اشتباه کردم اصلا ابن زیاد و سپاهش زیاده روی کردند. اشتباهی است که رخ داده. یزید مجلس عزاداری برای امام حسین علیه السلام گرفت منتها به نوعی که صحبت توحید و عدالت و مکتب اهل بیت علیهم السلام را نکرد. می دانید بچه ها و زنان اسیر از کوفه تا شام به عنوان اسیر آمدند و شلاق خوردند ولی از شام تا مدینه دیگر اسیر نبودند با احتراماتی حکومتی همراهی شدند.
یعنی یزید اعلام کرد چنین کاری را نخواسته بودم و اولین مجلس عزاداری را برای امام حسین علیه السلام او گرفت. از همین زمان بود که دو نوع مجلس عزاداری و مداحی و مرثیه خوانی شروع شد. یکی عزاداری غیر سیاسی و یکی عزاداری سیاسی. تا همین الان هم وجود دارد. در همین مشهد دربار، پرچم عزاداری ابی عبدالله را به هیئت ها مجانی می داد به شرط آنکه یکطرف آن یا ابالفضل و طرف دیگر آن جاوید شاه بنویسند و اینکه هیئتی ها نگویند هیهات من الذله و فقط گریه کنند و به مکتب امام حسین علیه السلام کاری نداشته باشند. همه هیئت ها در مشهد اینچنین بودند اما در سال 57 که اعتراضات مردمی در مشهد هم شروع شده بود هیئتی آمد یک مرتبه دم گرفتند لعنت بر یزید. یعنی نه آن یزید فقط بلکه همه یزیدان زمانه. این هیئت چند متری جلو نرفته بود که مأموران ساواک ریختند و گرفتند و به خون کشیدند.
پس دو نوع عزاداری و دو تفسیر از کربلا داریم. مگر مردم کوفه شیعه نبودند؟ مگر نامه به امام حسین علیه السلام ننوشتند؟ اما وقتی سید الشهدا در روز عاشورا اسم آنها را برد گفتند ما نامه ننوشتیم. روایت داریم از امام رضا علیه السلام که شیعه دروغ نمی گوید، غیبت نمی کند، شیعیان ایرانی از همین مشهد برای ملاقات با امام رضا علیه السلام رفتند اما امام آنها را 6 ماه نپذیرفت زیرا گفت شیعه ما نیست کسی که دروغ بگوید. آنها گفتند ما مراسم عزاداری برای سید الشهدا میگیریم و نذری میدهیم. امام رضا علیه السلام فرمود شیعه در خانه و بازار دروغ نمی گوید. در عالم سیاست کلاه کسی را بر نمی دارد. شیعه ربا نمی دهد و نزول خواری نمیکند. شیعه گرانفروشی نمی کند. امانتدار و صادق است. بی رحم نیست. اینها همه روایتهای موثق هستند. اینطور نیست که هر کاری کنیم و یک روایتی پیدا کنیم که کسی برای امام حسین علیه السلام اشک بریزید به بهشت می رود. امام رضا فرمود شیعیانی که این ویژگی ها را ندارند شیعه کذاب هستند و آبروی اسلام را می برند.
روایات متعددی برای سبک زندگی شیعه داریم. این کارها را بکن و این کارها را نکن. اما یک روایت ضعیف پیدا می کنند که اگر برای ابی عبدالله اشک بریزید همه گناهانتان پاک می شود. اگر این روایت درست است پس اینهمه روایت درباره سبک زندگی شیعه که داریم چیست؟ زمان جنگ اینها جبهه نمی روند ولی حسین حسین می گویند. دو نوع حسین حسین داریم یکی حسین حسین می گفت و زیر آتش دشمن و خط مقدم جبهه جان می داد و حسین حسین گفتن هیئت های غیر سیاسی هم داریم که می گویند روایتی داریم که در عصر غیبت کار سیاسی نکنید. خود آقا ان شاالله می آیند و همه چیز را درست می کنند. البته آنها زمان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف نیز می گویند خب دیگر خود آقا آمدند آقا کارها را خودشان دست می کنند. پس تو چه کار می خواهی کنی؟ در عصر غیبت که وظیفه ای نداری در زمان حضور هم کاری نداری.
عبدالله بن عمر آمد امام حسین علیه السلام را نصیحت کرد که آقا به کربلا نرو یزید آدم کش است و شما را می کشد اما امام قبول نکردند. همین عبدالله ابن عمر هر سال حج می رفت. در یکی از حج هایش بعد از واقعه عاشورا می گفت عده ای از جوانان آمدند از او سوال پرسیدند که آیا این لکه خون پشه ای که بر روی لباس احرام ما مانده است پاک است یا اشکال دارد. آیا اعمال شرعی ما درست است؟ عبدالله ابن عمر می گوید به آنها گفتم نامردها همین سال گذشته خون پسر پیغمبر را ریختید و حالا آمدید از طهارت و نجاست خون پشه از من می پرسید؟ اینکه بعضی ها می پرسند دستشویی که می رویم با پای راست یا چپ داخل شویم، زیارت که می کنیم درب ها را ببوسیم یا ضریح را، آقا آن کاری که اول به تو گفته اند انجام بده زیارت و شفاعت روضه و مداحی جزیی از این پروژه است نه همه پروژه. بعضی ها کل تشیع شان همین چیزهاست. دروغ می گویند سر مردم کلاه می گذارند و بعد نذری برای امام حسین علیه السلام هم میدهند.
مگر سیدالشهدا برای امر به معروف و نهی از منکر قیام نکرد؟ مگر قیام امام برای قسط و عدل نبود؟ عده ای نه در انقلاب بودند نه در جنگ و نه الان در صف مبارزه با استکبار، یعنی اینها اصلا امر به معروف و نهی از منکر نکردهاند. انقلابی یعنی اهل امر به معروف و نهی از منکر بودن. اینها می گویند ما تقیه میکنیم. تقیهای که اهلبیت علیه السلام می گفتند مبارزه مخفی است. امام خمینی رحمه الله علیه سال 42 گفت دیگر تقیه حرام است. زیرا اصل دین در خطر است. تا کی می خواهید تقیه کنید؟ امر به معروف و نهی از منکر و جهاد لازم و واجب است. جمله امام را راجع این روحانی نماها و شیعه های کذاب می خوانم: «خون دلی که پدر پیر شما از اینها خورد از دست شاه و ساواک نخورد. اینها پوست ما را کندند. ما می خواستیم مبارزه کنیم می گفتند شاه شیعه است.» شاه شرابخوار و شکنجه گر و مزدور را می گفتند خودمان دیدیم برای زیارت به حرم آمد. یزید و معاویه که یکسره در حرمها بودند. امام رحمه الله علیه می گوید: استکبار اول خواست روحانیت و حوزه ها را نابود کند ولی نتوانست و مأیوس شد ولی دوراه دیگر را در پسش گرفت. یکی راه تهدید و ارعاب و یکی نفوذ در حوزه و روحانیت.
این آقایان، وقتی در شیراز در جشن هنر به عنوان هنر، زن و مرد لخت شدند و عمل جنسی در خیابان انجام دادند، هیچ کدام اعتراض نکردند. گفتند ما سیاسی نیستم. کدام سیاست؟ این دیگر کار خلاف شرع است. حاضر نبودند امر به معروف و نهی از منکر کنند. سیلی بخورند و یک روز برای ابی عبدالله زندان بروند. تو که همه اش نان ابی عبدالله را خوردی یک دفعه هم چوب او را بخور. امام رحمه الله علیه که علیه ظلم و گناه و خیانت قیام کرد بعضی از اینها می گفتند امام آخوند انگلیسی است. آخوند سیاسی است. وهابی است. بله یک عده از هیئت ها و روحانیون را ترساندند و کسی جرأت نداشت به شاه اعتراض کند. امام رحمه الله علیه می گوید در بین روحانیت نفوذ کردند و این شعار که دین از سیاست جداست را در حوزه ها جا انداختند. امام رحمه الله علیه می گوید وقتی حربه ارعاب و تهدید چندان عملی نشد راه های نفوذ در حوزه را پیش گرفتند. الان هم در همین مشهد مدارسی هست که اینجور طلبه ها را تربیت می کند. شما هم خواب هستید. در همین مشهد محرم امسال قلاده به گردن بستند و عزاداری کردند. آیا شیعه حسین علیه السلام این است؟
امام می گوید: در روحانیت نفوذ کردند. اولین و مهمترین حرکتشان القای شعار جدایی دین از سیاست بود. متأسفانه این حربه در حوزه و در روحانیت تا اندازه ای کارگر شد. یعنی بخشی از حوزه و روحانیت از زمان امام رحمه الله علیه تا همین الان این طرز تفکر را دارند. عده ای از شما جوانان امروز برای اینکه شنیده اید من درباره برپایی مراسم عزاداری حضرت محسن مخالفت کرده ام آمدید که جلسه مرا به هم بزنید. شما با غیرت هستید اما این دروغ است. من خودم 35 سال است که طلبه ام و 15 تا 20 ساعت از هر روزم را برای خواندن قرآن و حدیث یا حرفهایی که در سایت ها بر علیه قرآن و اسلام بیان می شود می گذرانم. برای اینکه جواب آنها را بدهم. این کار بزگترین افتخارم است. نوکری اهل بیت افتخارم است.
امام رحمه الله علیه می گوید این حربه که دین به سیاست چه کار دارد و امام حسین علیه السلام را دیگر سیاسی نکن و در نیمه شعبان امام زمان را سیاسی نکن جا افتاده بود. اصلا امام زمان می آیند که جهان را مملو از عدل و قسط کنند و در برابر ظلم و جور و ستم بایستند. آیا این کار سیاسی است یا نیست؟ به همان دلیل که امروز مرگ بر امریکا و انگلیس می گویید، به همین دلیل امام حسین علیه السلام مرگ بر یزید گفت. سید الشهدا گفتند وقتی امت به حاکمی مثل یزید مبتلا شود دیگر باید با اسلام خداحافظی کرد. اسلام آنقدر مهم است که حضرت محسن که هیچی خود امام حسین علیه السلام هم باید در راه اسلام فدا شود. امام حسین علیه السلام فدای توحید و عدالت شد. امام حسین علیه السلام گفت من و همه بچه ها و یارانم فدای توحید و عدالت اسلام. عزاداری هدف نیست عزاداری وسیله است.هدف رشد و رضایت خداست.
امام رحمه الله علیه می گوید این شعار جدایی دین از سیاست تا حدی در حوزه ها کارگر شد تا جایی که دخالت در سیاست دون شأن فقیه بود و ورود به معرکه سیاسیون تهمت وابستگی به اجانب را در بر داشت. یقیناً روحانیت مجاهد از نفوذ زخم بیشتری برداشت. می گفتند روحانیت هرچه ساده تر و احمقتر باشد مقدس تر است. گفتند فقیه کسی است که فقط به احکام عبادی و فردی کار داشته باشد و اگر سیاسی و زیرک و زرنگ باشد بی دین تر است. امام رحمه الله علیه می گوید خون دلی که پدر پیرتان از دست این قشر متحجر خورده است هرگز از فشارها و سختی های دیگران نخورد.
امام رحمه الله علیه در منشور روحانیت می گوید: شکست خوردگان دیروز، سیاست بازان امروز شدهاند و دستهای از ایشان که دین را از سیاست جدا میدانستند و سر به آستانه دربار میسائیدند یک مرتبه مدعی نظام میشوند و به روحانیتی که زجر و زحمات فراوانی برای انقلاب کشیده اند تهمت وهابیگری و بدتر از وهابیگری زدند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه شأن نماز جمعه امر به معروف و نهی از منکر از مسئولان و اصحاب ثروت و قدرت و کسانی است که به نام دین با مردم سخن میگویند، گفت: تنبلی در اقتصاد داخلی و التماس در اقتصاد خارجی همواره وجود داشته است چرا که این کار راحتتر و با مذاق تنبلی سازکارتر است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، حسن رحیمپورازغدی در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه امروز تهران (26 دی ماه) اظهار داشت: این توهم وجود دارد که داخل کشور امکانات اقتصادی اندک است و به صفر رسیده است و از خارج باید به این اقتصاد کمک شود.
وی تصریح کرد: اقایان توجه نکردند که به حدی سرمایههای سرگردان، دانشجویان متخصص، نیروهای کار و امکان سرمایهگذاری و پول در این کشور وجود دارد که حتی یک سوم آنها اگر فعال شود میتواند همه مشکلات اقتصادی کشور را حل کرده و ما در بعضی محصولات تبدیل به بزرگترین صادر کنندگان شویم.
وی اظهار داشت: تنبلی در اقتصاد داخلی و التماس در اقتصاد خارجی همواره وجود داشته است چرا که این کار راحتتر و با مذاق تنبلی سازکارتر است.
این کارشناس دینی تاکید کرد:اگر سیاستهای تجارت و گمرک قوانین مجلس و بازوی اجرایی دولت به نفع تولیدکننده اصلاح شود و اجازه ندهیم هر کس وارد تولید میشود ناامید و ورشکست شده و به زندان یا به ورطه سوداگری و رباخواری بیفتد بدون هیچ وام بیگانه و در سختترین تحریم و حتی اگر پول بلوکه شده ما را ندهند خواهید دید که این اقتصاد چقدر قوی است و ما به دست خودمان با مدیریت غلط آن را زمینگیر کردهایم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگ اضافه کرد: روایت اسلامی بر این نکته تاکید دارند که به جای التماس به دیگران به قدرت خودتان ایمان بیاورید و اجازه بدهید بازار در جهت تولید سالم و به صورت اخلاقی و عدالتمحور فعال شود.
وی ادامه داد: امام وقتی حکم سلمان رشدی را صادر کردند فرمودند عدهای به من میگویند واکنش شما تند بود و بهتر است توهین به رسول الله را نادیده بگیرم تا اقتصاد ما بهتر شود و امام اینگونه پاسخ داده بودند که اقتصاد شما هم بهتر نخواهد شد چرا که اگر الان کوتاه میآیند به دلیل این است که از شما میترسند.اما اگر کوتاه بیایید از شما نخواهند ترسید و بر شما ترحم نخواهند کرد و جوری شما را زمین میزنند که عبرت دیگران شود.
وی تصریح کرد: اگر با عقل چرتکه انگیز مادی هم نگاه کنید در تاریخ هر زمان در ما ضعف دیدند بیشتر به ما فشار آورند
رحیمپور ادامه داد: در تاریخ نداشتیم که کسانی در ایران در برابر دشمنان کوتاه آمده باشند و حریف به ما باج یا امتیاز داده باشد چه رسد به اینکه به ما در روند توسعه کمک کنند. چنانکه مجله شارلی که بارها به پیامبر اکرم توهین کرده بود دوباره پس از وقایع اخیر با تیراژ میلیونی و قیمت پایین کاریکاتورهای موهن را منتشر کردند.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: همینها وقتی هزار هزار مسلمان را در سوریه و عراق میکشند تروریست خوبند ولی وقتی چند تا اروپایی را میکشند تروریست بد هستند و آخرالزمان میشود.
وی با بیان اینکه تشخیص درست همان تشخیص امام در قضیه سلمان رشدی بود اضافه کرد: از طرفی علنی و غیر علنی به جریانهای وحشی تروریستی کمک میکنند و از طرفی وقتی بخشی از آن به سمت خودشان کمانه میکند باز هم به اسم مبارزه با تروریسم جنایت میکنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه این حرفها ایدئولوژیک و غیر عقلانی نیست و کاملا منطبق با تجربه و عینی است گفت: هیلاری کلینتون در کتاب خاطرات خود به اسم انتخابهای سخت را منتشر کرده است و خواندن این کتاب شکل واضح نشان میدهد که حتی برای بهتر شدن دنیای ما هم راهی جز اقتصاد مقاومتی وجود ندارد.
وی تاکید کرد: این تخیل و توهم محض است که اگر ضعف نشان دهید به شما رحم میکنند یا حتی برای پیشرفت به شما کمک میکنند.
وی ادامه داد: کلینتون در کتاب خود نوشته در ابتدای بهار عربی به همه کشورهای عربی سفر کردم و گفتم اگر اصلاحات نکنید رژیمهای شما یکی یکی در شن فرو میروند، ترس از ایران را منتقل کردم و گفتم ایدئولوژی ایران همه جا را میگیرد.
وی افزود: کلینتون در کتاب خود گفته استراتژی ما در مقابل ایران هویج است و فقط با زبان قلدری و تهدید نمیشود با ایران مواجه شد و تاکید کرده است اگر دیپلماسی را شروع نمیکردیم نمیتوانستیم تحریمها را تشدید کنیم.
وی ادامه داد: وی اعتراف میکند مذاکره با ایران و نوشتن نامهها تاکتیک بود چون نمیتوانستیم بدون آن برای تحریمها اجماع ایجاد کنیم.
وی اظهار داشت: کلینتون میگوید ایرانیها هنوز هم درباره کودتای 28 مرداد ناراحت هستند و نمیتوانند درک کنند چرا ما این کار را کردیم؛ متاسفانه رژیم شاه که متحد ما بود در یک انقلاب فروپاشید و ما برنامه داشتیم به جای آن کسان دیگری سر کار بیایند که ایران همچنان در قالب اقتصاد سرمایهداری و نفتی باقی بماند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: کلینتون در کتاب خود میگوید سال 1997 که رئیس جمهور عوض شد احساس کردیم به ما چراغ سبز نشان میدهند اما تندروها و رهبری اجازه ندادند؛ اما دولت در افغانستان با ما همکاری کرد ولی رئیس جمهور آمریکا با فاصله کمی لحن خود با ایران را تشدید کرد و ایران را محور شرارت نامید؛ کلینتون میگوید اینجا اولین جایی بود که احساس کردیم باید پیچ تحریم را سفت کنیم چون ایران موضع ضعف قرار گرفته است و میشود با فشار از آن امتیاز گرفت.
وی ادامه داد: کلینتون آورده است در سال 2005 رئیس جمهور دیگر آمد که ادبیات تندی داشت و ما مجبور شدیم عقبنشینی کنیم اما در عین حال از تهدید نظامی دفاع کردیم و سیاست چماق و هویج را ادامه دادیم تا از ما اطاعت کنند؛ در سال 2009 ایران پیشرفت فوقالعادهای در منطقه کرده بود حزبالله و حماس اسرائیل را شکست دادند و به بنبست کشاندند و پادشاهان عرب با ترس نظارهگر وضعیت منطقه بودند.
رحیمپور ادامه داد: کلینتون نوشته است وقتی دیدید ایران قوی شد اوباما به رهبر ایران نامه نوشت چرا؟ چون دیدیم موضع ایران در خاورمیانه قوی و موضع ما ضعیف شد و اگر از مذاکره حرف نمیزدیم نمیتوانستیم تحریمها را تشدید کنیم.
رحیمپور تصریح کرد: آمریکاییها دلشان میخواست رهبر ایران به این نامه جواب ندهد یا جواب تند غیر منطقی بدهد اما رهبری جواب این نامه را به صورت منطقی و استدلالی دادند.
وی اضافه کرد: کلینتون نوشته است در سال 2009 ما بالاخره چراغ سبز را نشان دادیم اما ناگهان وقایع 2009 رقم خورد و یک مرتبه نامهنگاریها قطع شد و احساس کردیم میتوانیم تحریمها را تشدید کنیم.
وی افزود: کلینتون ادامه داده است رابطهای ما در ایران تماس گرفتهاند که از ما صریح دفاع نکنید چون کار ما خراب میشود اما ما مداخلات اورژانسی انجام دادیم و ابزارهای کلیدی ارتباطی را در اختیار آنها قرار دادیم؛ تماشای شکست 88 برای ما دردناک بود و تندروها دوباره پیروز شدند و من تاسف خوردم چرا اقدامات شدیدتری انجام ندادیم.
وی ادامه داد: کلینتون به صراحت گفته است بعد از 88 صادرات نفت ایران را محدود کردیم و تحریمها را افزایش دادیم و نتانیاهو گفت آنقدر این تحریم را دوست دارم که انگار من آن را وضع کردهام؛ کلینتون گفته است سیاست ما این بود که بازار ایران در داخل به ما چشم داشته باشد که ما چه میکنیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: کلینتون با اشاره به دو رویکرد متفاوت در زمینه اقتصاد در مذاکرات ریاست جمهوری اخیر گفته است پای مناظرات همه شوکه شدند و اولین بار بود که به این صراحت در مقابل سیاستهای انقلابی صحبت شد؛ وقتی این مذاکرات را دیدیم معلوم شد باید تحریمها را شدیدتر کنیم چون دارد تاثیر میگذارد.
وی تصریح کرد:به محض این که آمریکاییها در کلام ما ضعفی را احساس کردند فهمیدند این تحریمها در ذهن بعضی مقامات اثر میکند و با شدت دادن به تحریمها میتوانند امتیاز بگیرند. چنانکه میگویند ایرانیها اقتصاد تولیدی داخلی را نتوانستند فعال کنند و وابستگی انها به نفت حفظ شده است؛ اینها میگویند دولتهای ایران عرضه اصلاح تولید و نظام توزیع را نداشتند و به نفت آویزان ماندهاند و حالا که ضعیف شدهاند و خودشان میگویند دلیل آن تحریم بوده پس تحریمها را تشدید میکنیم تا زمین بخورند.
وی تاکید کرد: کلینتون میگوید ما از حرفهای خود اینها فهمیدیم که باید تحریمها را بیشتر کنیم و اینها حال و عرضه فعال کردن اقتصاد داخلی را ندارند و فکر میکنند با صحبت کردن میتوانند چیزی را عوض کنند؛ کلینتون گفته است گزینهها را باید تیزتر کنیم و اکنون که باد در حمایت از ما وزیده ارزش دارد که تحریمهای شدید و جدید را تصویب کنیم.
رحیمپور اظهار داشت : خود کلینتون به کشورهای کوچک مانند توکو و امثال آن سفر میکرد و رای آنها را در شورای امنیت میگرفت چنانکه خودش گفته آنها را صریحا تهدید کردم که اگر رای ندهند خودشان را تحریم میکنیم و مسئولین آنها را از سر کار برمیداریم.
وی ادامه داد: خود کلینتون میگوید تنها چیزی که میتواند ایران را از فشار رها کند فعال کردن اقتصاد داخلی است اما اینها عرضه این کار را ندارند و عین عبارت کلینتون این است که آنها را نسبت گزینه نظامی هشدار دادیم و شروع به تشدید لحن تحریم کردیم و گفتیم قطعنامه بیدندان نمیخواهیم. اما ایران در رقص استادانه ماهر بود؛ کلینتون میگوید بعد از اینکه خود آنها به موثر بودن تحریمها اعتراف کردند دیپلماسی هم موثر و هم لذتبخش خواهد بود.
وی در ادامه با بیان اینکه میدانم این صحبتها کسانی را ناراحت میکند گفت به ستاد نماز جمعه هم فشار آوردهاند که این حرفها گفته نشود چرا که روایتهای اقتصاد اسلامی سیاستهای جاری کشور را زیر سوال میبرد. اما ا صلا وظیفه شرعی ماست که اینها را بگوییم که شما زیر سوال بروید.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: نماز جمعهای که در آن امر به معروف و نهی از منکر نشود نماز جمعه ولایی و اهل بیتی نیست و نماز جمعهای که مدام در آن میگویند روز روز است و شب شب است به درد خودتان میخورد.
وی تصریح کرد: نماز جمعهای که خدا به آن فرمان داده و پیامبر و اهل بیت مسیر آن را تعیین کردهاند بنا به روایات اهل بیت باید مشکلات عینی جامعه را به صورت استدلالی طرح کرده و در آن نهی از منکر کنند حتی اگر نسبت به خود نماز جمعه باشد.
وی ادامه داد: کسی میگفت در یکی از ستادهای نماز جمعه که بعضی افراد در شهرهای کشور برای دیده شدن در صف اول نماز جمعه در تلویزیون دعوا میکنند خب این منکر است.
وی تصریح کرد: برای من مهم نیست که این جلسات ادامه یابد و یا ادامه نیابد چرا که گفتن مطالب بیفایده اصلا ارزشی ندارد؛چیزی فایده دارد که عدهای از دست شما عصبانی شوند و اگر دیدید کسی ناراحت نمیشود بدانید نهی از منکر نمیکنید و وراجی میکنید.
وی تصریح کرد:شان نماز جمعه امر به معروف و نهی از منکر از مسئولان و اصحاب ثروت و قدرت و کسانی که به نام دین با مردم سخن میگویند.
وی تصریح کرد: روی ستاد نماز جمعه فشار بسیار زیادی است که روایات اقتصاد بازار و امثال آن خوانده نشود و حرفهای ملوس در نماز جمعه بزنید؛ممکن است بنده دیگر در نماز جمعه سخنرانی نکنم اما اگر به شما گفتند نماز جمعهای را برگزار کنید که درباره فتنه و فساد اقتصادی و شیعه انگلیسی در آن حرفی زده نشود بدانید که آن نماز جمعه دیگر نماز جمعه نیست.
وی با تاکید بر اینکه اجازه ندهید ولایت فقیه در مبارزه با جریانات سوء داخلی و خارجی تنها بماند گفت: نباید راحت از کنار کسانی که با ادبیات مذهبی به ولایت فقیه و امام حمله کردند عبور کنیم.
وی تصریح کرد: به من میگویند خواندن این روایات یعنی کلا بازار ما اسلامی نیست البته معنی حرف من این نیست اما اگر کسی خلاف روایات عمل میکند خودش را اصلاح کند.
وی تصریح کرد: یک رئیس جمهور در دهه 70 به من گفت روایاتی که میخوانید به درد حکومت کردن نمیخورد و به درد انقلاب کردن میخورد و بهترین رژیم از نظر ما لیبرالدموکراسی با حذف مفاسد اخلاقی آنهاست و میگفتند این روایات مردم را پررو میکند و بعد هم عدهای مایوس میشوند.
وی گفت:اما همین آیات و روایاتی که میگویند نخوانید کمونیست لامذهب را هم به زانو در میآورد.
رحیمپور اضافه کرد: چند هفته پیش سمیناری در آمریکای لاتین بود که از کل جریانات چپ و ضد کاپیتالیست دعوت کرده بودند و خدا ر ا شاهد میگیرم که همین روایات و آیات را بعد از یک بحث استدلالی در طول دو ربع ساعت خواندم و رهبران کمونیستهای اروپا و آمریکای شمالی و جنوبی و آفریقا چند بار بلند شدند و این روایات را تشویق کردند.
وی تصریح کرد: از اسلام نترسید ما خودمان ظاهرا از اسلام میترسیم اسلام مواظب شماست شما نمیخواهند مواظب اسلام باشید.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: ما مذهب را در زیارت و عزاداری خلاصه کردیم و خارج از آن مذهب در زندگی اجتماعی ما حضور ندارد چنانکه اگر مذهب در زندگی اجتماعی ما حضور داشت این بازار شیعه بود که این همه چک بلامحل در آن وجود دارد.
وی ادامه دادند: به ما گفتند روایات را نخوانید که ما در مورد آن بحث داریم و من گفتم بیایید در همین نماز جمعه بحث کنیم؛ کرسی آزاداندیشی این نیست که مسئولان حرف بزنند و بروند به جای بیلانکاری دادن مسئولان در همین نماز جمعه از آنها حسابرسی کنید.
رحیمپور تصریح کرد: اگر میخواهید نماز جمعهها شلوغ و مورد هجوم جوانان شهر باشد به احکام نماز جمعه در اسلام عمل کنید، صحبت کردن درباره مسائل روز صحبت کردن درباره تقویم نیست، مسئله روز یعنی مشکل جامعه یعنی میزان طلاق، یعنی رفتار با ارباب رجوع یعنی وضعیت اعتیاد و امثال آنها.
وی اظهار داشت: پروفسوری از کوبا درهمایشی که به آن اشاره کردم شرکت کرده بود که به او چکوآرا دوم میگفتند و ظاهرا جانشین چکوآرا در وزارت نیشکر کوبا بوده است.
وی ادامه داد: از او پرسیدم آیا همه چریکهای شما کمونیست و لامذهب بودند که پاسخ داد ما ابتدا درباره ایدئولوژی صحبت نمیکردیم و میگفتیم مبارزه با ظلم.
وی افزود: برای این فرد آیات و روایات مربوط به بازار اسلامی را خواندم و او دو دقیقه تمام به صورت ایستاده این صحبت را تشویق کرد و از من پرسید آیا واقعا در دین شما این صحبتها وجود دارد و اگر ما پیش از این از این موارد معتقد بودیم قطعا رویکرد ما نسبت به دین و مبارزه تغییر میکرد.
وی با اشاره به ادله شرعی سخنان رهبری درباره اقتصاد مقاومتی گفت: امام موسیبنجعفر علیه السلام از کسی پرسیدند چرا کار نمیکنی که این فرد گفت حال ندارم و ایشان فرمودند احفظ عزک. اقتصاد مقاومتی یعنی همین یعنی تولید کن تا عزتت محفوظ بماند. جامعهای که جوانانش از عرق ریختن میترسند ذلیل میشود.
وی ادامه داد: حضرت رسول فرمودند اگر جامعهای و مردمی آب و خاک داشته باشند و گرسنه بمانند این جامعه ملعون است.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یعنی کار و تولید کن و به عزتت برس اضافه کرد: از معصومی پرسیدند عزت کجاست گفت صبح قبل از طلوع آفتاب به سمت بازار و تولید حرکت کن و کرامتت را حفظ کن.
رحیمپور در ادامه تصریح کرد: در این کشور باندهایی وجود دارند که به صورت پروژهای کار برمیدارند که چطور تولیدکنندههای داخلی را ورشکست و راه را برای واردات هموار کنند و اینها در ادارات دولتی نفوذ دارند و سرمایهدارهای خارجی هم به آنها وصل هستند تا هر کس در کشاورزی و صنعت و تولید علم فعال شد مسخره کنند و فشار بیاورند و پروندهسازی کنند تا کار پیش نرود.
وی ادامه داد:کسی از معصوم پرسید که میخواهم کار کنم ولی شغلها درشان من نیست و ایشان فرمودند اگر شده حمالی کنی کار کن و از مردم بینیاز شو.
وی در پایان تاکید کرد: هر کسی فکر میکند میشود اقتصاد داخلی را رها کرد و با حل کردن مشکلات با خارجیها میتوان کشور را جلو برد بر اساس همه آنچه به آن اشاره کردم اشتباه میکند.
اگر نادان سکوت کند، مردم دچار اختلاف نمی شوند
اجر و ثواب منحصر به فرد نمازجماعت
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند : صلاه الرجل فی جماعه ، خیر منصلاته فی بیته أربعین سنه . قیل یا رسول الله ! صلاه یوم ؟ فقال : صلاه واحده.
نمازی که شخص با جماعت می خواند بهتر است از این که در خانه اش چهل سال نماز بگزارد . گفته شد ای رسول خدا ! نماز یک روز بهتر از نماز چهل سال است؟ فرمود : یک نماز
مستدرک الوسائل ، ج 6 ، ص 446 به نقل از سایت راسخون
خدا از اینگونه افراد راضی است
حضرت امام سجاد علیه السلام فرمودند: هرکس دارای چهار خصلت باشد، ایمانش کامل، گناهانش بخشوده خواهد بود، و در حالتی خداوند را ملاقات می کند که از او راضی و خوشنود است:
1)خصلت خود نگهداری و تقوای الهی به طوری که بتواند بدون توقّع و چشم داشتی، نسبت به مردم خدمت نماید.
2)راست گویی و صداقت نسبت به مردم در تمام موارد زندگی.
3)حیا و پاکدامنی نسبت به تمام زشتی های شرعی و عرفی.
4)خوش اخلاقی و خوش برخوردی با نزدیکان و خانواده خود.
مشکاه الانوار: ص 172
اگر در برادر خود عیب می بینی، آن عیب در توست که در او می بینی،
عالم همچون آئینه است، نقش خودرا درو می بینی که اَلْمُوْمِنُ مِرآة الْمُوْمِنِ
آن عیب را از خود جدا کن، زیرا آنچه از او می رنجی از خود می رنجی.
گفت: پیلی را آوردند بر سر چشمه ای که آب خورد.
خودرا در آب می دید و می رمید. او می پنداشت که از دیگری می رمد. نمی دانست که از خود می رمد.
همه اخلاق بد از ظلم و کین و حسد و حرص و بی رحمی و کبر چون در توست، نمی رنجی،
چون آن را در دیگری می بینی، می رمی و می رنجی.
(فیه مافیه)